Posted on

Terasa Penat Dan Tidak Fokus

Perlu buat sesuatu. Badan terasa penat. Lepas jalan pagi tadi memang tidur sampai ke waktu zohor. Ada dua kerja penting yang perlu di siapkan iaitu kerja yang sudah dibayar, iaitu dari Abang Hizam dan kerja dari Ija iaitu siapkan design paper bag.

Pindah istimewaku.com ke hosting RS1

Sembahyang dulu sebab tak sembahyang. Tak baik lambatkan solat.

Install plugin updraft.

Posted on

Fokus Pada Web Team NR

Masa semakin suntuk promosi Merdeka Run. Bayaran baju Team NR pun tak selesai lagi. Saya nak kena selesaikan masalah web team dulu.

Yang pertama, kena buat macam cara web fazbiz.com iaitu kena unlistkan setiap product yang dijual di web Team NR.

Yang kedua, kena pastikan setiap produk di web, diunlistkan untuk mengelakkan kekeliruan.

Sekarang saya sedang login ke dalam web NR. Sedang update semua plugin yang out to date.

Saya perlu hasilkan satu homepage dahulu. Done.

Perlu pasang plugin support melalui whatsapp. Sekarang pasang order on mobile pula. Done.

Lepas tu kena pasang plugin redirect page shop. Done.

Buang Cart, Checkout dan Shop pada menu. Done.

Tambah plugin swatch. Done.

Setting currency kena betulkan. Dah betulkan. Tak ada salah sebenarnya.

Hide category kena buat juga. Done.

Remove wordpress di footer pun kena buat. Tak dapat buat lagi setakat ni. Ada error.

Pasang plugin flexible shipping. Done.

Pasang plugin coupon affiliate.